Komité

Medlemmer af evalueringskomitéen

Christian Vintergaard

Fonden for Entreprenørskab

CEO

Tilde Reffstrup

Fonden for Entreprenørskab

Chefkonsulent - strategisk udvikling, leder af Mikrolegat

Tilde har 13+ års erfaring med at fundraise, udvikle, lede og eksekvere på strategiske initiativer i feltet entreprenørskab, uddannelse, policy og startup-økosystemet. Hun har evalueret over 3000 mikrolegatansøgninger og været med til at uddele knapt 1000 legater.

Allan Dam Nielsen

DAM Consulting

Owner & Senior Advisor

Allan arbejder med accelerationsstrategier og finansiering af disse med særligt fokus på go-2-market og værdioptimering, da det både understøtter finansieringskapacitet samt exit-værdi. Arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem og rådgiver ift. mindre samt mellemstore virksomheder.

Anette Høgh Sonnichsen

Innovationsfonden og GTS-institutterne i Erhvervshus Sjælland

Innovation Officer

Anette har i mange år arbejdet med innovation og entreprenørskab i bl.a. Patent- og Varemærkestyrelsen samt Opfinderrådgivningen på Teknologisk Institut.

Anette Nørgaard

Visma Dinero

Relationship Director

Anette er tidligere iværksætter gennem 10 år, Nordic Startup lead i Microsoft 8 år og derefter arbejdet i Vækstfonden med ansvar for samarbejdsaftaler i iværksættermiljøet.

Anders Kjær Dybdahl

Kammeradvokaten

Advokat

Anders Kjær Dybdahl beskæftiger sig med transaktioner, private equity, venture capital, selskabsret og generel erhvervsret. Anders rådgiver startups og Business Angels med investeringer og strukturering af investeringer mv.

Anna-Sophie Norden

Danske Bank

Strategic Finance Partner

Sophie har +10 års erfaring med IT udvikling og planlægning i den finansielle sektor med fokus på procesoptimering og effektive beslutningsgange. Senest i en ledende rolle i en gennemgribende agil transformation, nu strategisk finance partner.

Anne Dvinge

Low-Fi

Founder og CEO

Anne er founder af Low-Fi, som er en platform og et community for brugerskabte koncerter, hvor artister og musikelskere kan finde hinanden. Før Low-Fi arbejdede Anne i 10+ år som forsker og underviser i kulturteori og musik ved Københavns Universitet, Columbia University og Rutgers.

Anne Karina Filt Asbjørn

Copenhagen Cartel

Co-founder og COO

Anne Karina gik fuldtid som co-founder i Copenhagen Cartel i januar 2021. Dette var efter 4 år i banking i London og 2 år inden for renewable energy PE. I det daglige sidder Anne Karina på alt det operationelle, finansielle, salg og team.

Anne-Louise Thon

SDG Invest

Partner og Stifter

Anne-Louise er ekspert i bæredygtighed, ansvarlig virksomhedsstrategi og impact investeringer.

Benedicte von Wildenrath Løvgreen

Accenture

Technology Strategy Analyst

Benedicte arbejder som IT-strategikonsulent og har stiftet CBS' iværksætterstudenterorganisation, CBS Startup Hub. Tidligere har hun arbejdet som Local Startup Lead i Microsoft Danmark med ansvaret for alle startups og samarbejder.

Charlotte Gullak

e-nettet A/S

Direktør, Head of Project Management & Strategy

Charlotte har mange års erfaring fra den finansielle sektor og arbejder i dag blandt andet med ledelse, digitaliseringsløsninger, og hvorledes man sikrer sammenhæng imellem virksomhedens strategi og de taktiske og operationelle beslutninger.

Christian Grøndahl

SNIPR BIOME

Medstifter og CEO

Christian har 25 års erfaring i pharma og biotek. Han er medstifter af flere biotekselskaber bl.a. Freeline, Gyroscope, Qaudrucept, Folium Science, SNIPR TECH, SNIPR HOLDING og SNIPR BIOME.

Christoph Nørgaard

Alrow Media - Altinget & Mandag Morgen

CEO

Christoph har 20+ års erfaring fra tele- og medieindustrien. Har beskæftiget sig både med vækst og internationalisering af etablerede virksomheder og opstart af nye.

Claus Balck Mejlby

ATKI A/S

Adm. direktør og partner

Claus har været direktør for ATKI siden 2014. Virksomheden er eksperter indenfor trafikløsninger, signalanlæg, parkering og persontælling. Claus har desuden også haft en lang karriere hos DLH. Claus er en del af Kickstart Mikrolegat Komitéen.

Dorthe Petersen

PlanBørnefonden

Direktør

Dorthe er direktør i PlanBørnefonden og har igennem de sidste mange år arbejdet med strategi, ledelse, innovation, kommunikation og udvikling af bæredygtige forretninger.

Frederik Lysgaard Vind

Amsterdam Data Collective

Senior Development Coach

Frederik er Seed Investor/Business Angel, aktivt bestyrelsesmedlem og ejer af LYSGAARD ApS.

Henriette Frandsen-Melau

Copernicus

Founder/CEO

Henriette startede i 2019 Copernicus, der yder erhvervspsykologisk rådgivning. Henriette har +20 års erfaring med udvikling af ledelse og organisation i Coca-Cola, Carlsberg, DR og Danske Bank. Hun har arbejdet med start-ups i 4 år.

Henrik Jeppesen

Avalon Innovation

Business Manager

Henrik startede virksomheden Attention i 2011, som er en rådgivende design, udviklings- og produktionsvirksomhed.

Iris Isabella Engelund

Playyourtalent

Direktør og Founder

Iris underviser i strategisk talentudvikling i virksomheder, og hun er foredragsholder.

Jakob Hans Johansen

Kromann Reumert

Advokat og Partner

Jakob Hans Johansen er advokat og partner hos Kromann Reumert. Han er ansvarlig for Kromann Reumerts Londonkontor og deler sin tid mellem London og København, hvor han arbejder med M&A og private equity herunder investeringer i opstarts- og vækstvirkomheder.

Jesper Bang-Olsen

Beam

Head of Venture Development

Jesper har +20 års erfaring med iværksætteri og har opbygget flere internationale projekter indenfor tech området.

Jhon Mortensen

Investor, advisor og bestyrelsesmedlem

Jhon har over 30 års ledelseserfaring i international finans. Primært Private Banking, etablering og salg af fonde på europæisk og globalt plan samt forsikring. Han er desuden investor i adskillige start ups.

Julie Kronstrøm Carton

MATE

Aktiv Ejer, Advisor og Angel Investor

Julie er medstifter af virksomheden MATE og har været med til at drive virksomheden frem til 2022. Julie har stor erfaring med crowdfunding/funding og the start-up journey. I dag er Julie aktiv ejer i MATE, advisor og Angel Investor med fokus på DtC, tech, mobility, sustainability og med internationale ambitioner.

Jørgen Bek Weiss Hansen

Lassen Ricard

Advokat

Jørgen er advokat med speciale i selskabsret og startups.

Kamilla Hammerich Skytte

Realkredit Danmark

Direktør

Kamilla har 20+ års erfaring fra den finansielle sektor og har været beskæftiget med ledelse, strategi, risikostyring, forretningsudvikling og processer.

Karin Hornshøj

Tidl. MiniHorn Aps

Iværksætter og Angel Investor

Stiftet og senere solgt virksomheden bag bla. Lamaze babylegetøj mm. Tidl. karriere i finansverden som afdelingsbestyrer i bank og dermed stor erfaring indenfor finans.

Karsten Vandrup Westh

Arkena/Qbrick og IMG_PLAY

Stifter

Karsten er blandt andet co-founder af IMG_Play.

Katrine Lee Larsen

Copenhagen Cartel

Founder og CEO

I januar 2021 satte Katrine Lee Larsen og hendes virksomhed Copenhagen Cartel purpose og grønt iværksætteri på dagsordenen, da hun åbnede den 6. sæson af DR’s populære program Løvens Hule.

Lars Jensen

Scale Capital

Founding Partner

Lars har arbejdet med iværksættere de seneste 15 år, og selv stiftet og solgt to virksomheder. Til dagligt er Lars Partner i venture fonden Scale Capital, der investerer i nordiske teknologivirksomheder.

Lars Pehrson

Mercur Andelskasse

Rådgiver for direktionen

Lars Pehrson er medgrundlægger af Merkur Andelskasse. Efter 38 år som CEO er han nu rådgiver for direktionen. Merkur har finansieret bæredygtigt iværksætteri gennem alle årene.

Lisbeth Dalgaard

Dansk Arbejdsgiverforening

Formand

Lisbeth har været formand for Dansk Arbejdsgiverforening siden 2018 og ejer og driver Dalgaard Supermarked i Hørsholm. Hun ser god synergi i at samarbejde med os, eftersom DA selv arbejder for at skabe større lyst blandt unge til at vælge en erhvervsuddannelse. Lisbeth er en del af Kickstart Mikrolegat Komitéen.

Lonnie Rubino

Copenhagen Business Hub

Senior Business Developer

Lonnie har +20 års erfaring med IT og forretningsudvikling og har siddet i en række ledende stillinger indenfor innovation og digitalisering i større organisationer. Lonnie er nu forretningsudvikler og konsulent i Copenhagen Business Hub.

Lotte Rosenberg

Lotte har mere end 10 års senior ledelseserfaring indenfor grøn energi. Lotte er også bestyrelsesmedlem og investerer i startups.

Louise Ertman Baunsgaard

Business Angel, foredragsholder og coach

Louise grundlagde sin første forretning LETZ SUSHI i 2003, som i 2017 var vokset til 16 forretninger, mere end 150 ansatte og tusindvis af kunder. Louise solgte LETZ SUSHI i juni 2017.

Louise Herping Ellegaard

Herping Invest

CEO

Louise er tidligere direktør i Danmark og Sverige for Clio Online ApS. Louise er nu angel investor og bestyrelsesmedlem/formand i en række tech start-ups.

Louise Lachmann

Ugly Duckling Ventures

Investor og partner

Louise er tidligere medstifter og CEO for Mono solutions. I dag er hun investor med fokus på early stage B2B SaaS & tech start ups og partner i Ugly Duckling Ventures. Louise er også forperson i Fonden for Entreprenørskab.

Maria Hørmann

Chora Connection

Projektleder

Hos LDC arbejder Maria med grøn cirkulær omstilling af industrien (fokus på møbel/interiør) og har desuden siden 2015 arbejdet med og udviklet tværsektorielle, bæredygtige og partnerskaber indenfor FN's 17 verdensmål.

Martin Dræbye Gantzhorn

Bech-Bruun

Partner, advokat (IP/Life Science)

Martin har i 20+ år primært beskæftiget sig med IP og Life Science-branchen, som han rådgiver om lanceringer, IP, market access, regulatoriske forhold, public affairs, produktansvar og markedsføring. Martin bistår såvel start ups som store internationale koncerner.

Mikkel Rørvig

Nordea

Director, Head of Startup & Growth, DK

Mikkel er ansvarlig for Nordeas tiltag overfor innovative og skalerbare startup- og vækst-virksomher i Danmark.

Mette Fløe Nielsen

M.I.L Holding

Angel Investor og CEO

Mette har en lang karriere indenfor IT ledelse bag sig, og er i dag Angel investor.

Mette Høi Davidsen

Recyclepit

Partner/Ejer

Mette er partner og ejer af virksomheden RecyclePit. Derudover har hun erfaring som investor i en række virksomheder herunder eksempelvis Refurb. Desuden er Mette ambassadør og formand for Fonden for Entreprenørskabs Region Syddanmark.

Mogens Hafstroem Nielsen

Hafstrøm Nielsen

Founder & CEO

Mogens er i dag strategisk rådgiver, bestyrelsesformand og investor. Han arbejder med SaaS start-ups og især scale-ups. Han har startet, udviklet og exittet adskillige SaaS firmaer.

Nanna Callisen Bang

Dansk Initiativ for Etisk Handel

Direktør

Nanna har i mange år arbejdet med ledelse, bæredygtighed, innovation og ansvarlig handel på især emerging markets.

Niklas Hall

Acumex

Co-founder og CEO

Niklas er direktør og medstifter af IT virksomheden Acumex.

Per Frandsen

EY

Business Developer

Per er ansat i EY som Business Developer og har mere end 20 års erfaring i sparring af iværksættere og Startup virksomheder. Per har ansvaret for Startup kategorien i EY Entrepreneur of the Year i Danmark og har siden 2000 været engageret i FFE.

Peter Sandberg

Peter Sandberg Management

Business Angel

Efter en lang karriere i finansverdenen er Peter sprunget ud som Business Angel

Pia Stoklund

Nexi Group

Group Chief Communications & Sustainability Officer

Pia har 20+ års erfaring fra finans, telco og tech, hvor hun har haft en række ledende stillinger indenfor kommunikation, branding og bæredygtighed.

Pia Glavind

Professional Financial Advisor, Board Member & Investor

Pia har haft en lang karriere i ledende stillinger inden for den finansielle sektor. Hun har stor erfaring inden for finans, fundraising, opbygning af partnerskaber samt bæredygtighed. Er i dag Angel Investor, bestyrelsesmedlem samt finansiel rådgiver.

Pui Ling Lau

Næstformand

Lone Dybkjær Fonden

Pui har 15+ års ledelseserfaring fra ministerier, erhvervsliv, forening, fonde. Senest har Pui været COO, Realdanias Daglig Ledelse med ansvar for 145.000 medlemmer, foreningsstrategi, governance, kommunikation. Pui er i bestyrelsen i bl.a. Headspace og DJØF.

Ronnie Kandler

Kammeradvokaten

Partner

Ronnie er partner hos Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith.

Rune Vinther Jensen

Altinget og Mandag Morgen

CFO

Rune har arbejdet som CFO i tele- og mediebranchen og har derigennem erfaring med køb og salg af virksomheder samt opstart af nye forretningsområder.

Steen Ulf Jensen

Jensengroup Investment Fund

CEO

Steen har mere end 15 års erfaring med opstart og skalering som CEO i den kommercielle tv-branche og er nu fuldtids Business Angel.

Sune Alstrup Johansen

Entreprenør og Angel Investor

Tidligere Co-founder & CEO af The Eye Tribe

Sune Alstrup er tidligere medstifter og direktør for The Eye Tribe, der var en spin-off fra IT-Universitetet, som var blandt de første modtagere af et Mikrolegat.

Susanne Palsten Buchardt

Algiecel

Chief Commercial Officer (CCO)

Susanne har 20+ års erfaring med forretnings-udvikling, strategi og kommercialisering som International leder i industriel biotech (Novozymes) og grøn energi (Ørsted) og arbejder nu med impact start-ups indenfor Biosolutions, Grøn omstilling og Landbrug & Fødevarer.

Søren Starup-Jensen

BlueStar Capital

Managing Partner

Som investor kigger Søren primært efter startups med unge mennesker, der er ambitiøse, og som har potentiale til at skabe noget, der når ud over Danmarks grænser.

Thomas Frederiksen

Wheat (Offspring A/S)

CEO/Investor/Bestyrelse

Thomas er serie-entreprenør med flere exits bag sig. Igennem de sidste 20 år har han primært arbejdet indenfor livsstilsbranchen med fokus på skalering af danske brands i en international kontekst.

Thomas Marschall

The Marschall Plan Holding

Iværksætter og BA

Thomas er tidligere CEO i Danmark og Sverige og er nu Angel Investor og foredragsholder.

Thomas Visti Jensen

Visti Unlimited ApS

Ejer og bestyrelsesformand

Thomas Visti er tidligere henholdsvis medejer og CCO og CEO af Universal Robots (UR) og Mobile industriel Robots (MiR). I dag arbejder Thomas som serieinvestor og er ejer og bestyrelsesformand i Visti Unlimited.

Tommy Andersen

byFounders

Entreprenør og investor

Tommy er Managing Partner i byFounders, serieiværksætter og Business Angel. Han er medlem af Regeringens Iværksætterpanel og mentor for unge startups.

Torben Laustsen

Fonden for Entreprenørskab

Næstformand

Torben har næsten 40 års erfaring fra den finansielle sektor og arbejder i dag som professionelt bestyrelsesmedlem og rådgiver i bl.a. fonde og større virksomheder og startups.